Tarieven

De tarieven voor het persen / wikkelen van minibalen:

Ondanks allerlei gestegen prijzen, kunnen we toch voor een aantrekkelijk tarief bij u minibalen persen en wikkelen. Voor het persen en wikkelen, hanteren wij een vast tarief van € 7,95 per minibaal. Daarbij rekenen wij € 2,- per gereden kilometer. De minibalen worden gewikkeld met 6 lagen folie in de kleuren zwart en wit.

Alle overige werkzaamheden verrichten we op uurbasis. Voor werkzaamheden als maaien, schudden, harken, bloten, kunstmest strooien of het vlak maken van uw paardenbak, berekenen we € 47,50 per uur. Het is ook mogelijk dat wij de minibalen voor u van het land afhalen. De prijs hiervoor is in overleg mogelijk.

De tarieven voor de verkoop van minibalen:

Omdat de hoeveelheid balen die wij in 2016 hebben gemaakt vrij hoog is, hebben wij nog volop balen beschikbaar. Wij hebben verschillende soorten balen. Dit varieert van langer of wat korter voer, onbemest of licht bemest weiland of vrij droog of wat minder droog. Wij hebben ook balen van natuurland, wat wil zeggen dat het volledig biologisch is. De minibalen wegen ongeveer tussen de 30 en 60 kg. Dit is natuurlijk afhankelijk van de droogheid van het voer wat erin zit. Het komt er dus op neer dat wij voor elke klant het juiste voer hebben!

Al onze minibalen zijn gegarandeerd vrij van Jacobskruid. Een minibaal bevat aan hoeveelheid voer ongeveer hetzelfde als 2 normale hooibalen. De minibalen kunnen gewoon buiten worden bewaard.

De minibalen zijn per stuk of met meerdere tegelijk te koop. Ook kunnen ze bij u worden thuisbezorgd.

Als u vragen of interesse heeft, Neemt u dan contact met ons op!